Bashkia Tiranë
Edhe Tirana me më shumë vota se votues

Edhe Tirana me më shumë vota se votues

Ashtu siç pritej, Erion Veliaj u shpall fitues i zgjedhjeve të 30 qershorit për Bashkinë e Tiranës. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve publikoi mëngjesin e së...

Lali Eri dhe “Shtatë Xhuxhat”

Lali Eri dhe “Shtatë Xhuxhat”

E dielë e çuditshme, 1 qershor, që solli verën me mugëtirë, reshje dhe shtrëngata. Në fillim të këtij muaji, ballafaqimi kryesor nuk është ai mes...

1 11 12 13 14 15 24