Bashkia Tiranë
Veliaj sulmon rrugaçërisht Kastriot Çipin

Veliaj sulmon rrugaçërisht Kastriot Çipin

Erion Veliaj sulmoi ashpër, në mënyrë rrugaçërore dhe jashtë çdo lloj standarti etik, duke e përçmuar dhe fyer Kastriot Çipin. Veliaj iu drejtua Çipit me fjalët...

1 2 3 4 11