Bashkia Tiranë
Erion Veliaj, themeluesi i kitsch-it rilindas

Erion Veliaj, themeluesi i kitsch-it rilindas

Unë mund t’i mbijetoja shumë kollaj vuajtjeve dhe varfërisë në komunizëm. Por e kisha të pamundur t’i mbijetoja kitschit komunist. Në botën e teveqelëve të...

Dështojnë tenderat e rindërtimit

Dështojnë tenderat e rindërtimit

Bashkia Tiranë ka anuluar procedurat e tenderimit për studim-projektimet për rindërtimin e tetë shkollave dhe 2 kopshteve të dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit. Në...

1 2 3 4 5 23