Bashkimi Evropian
Britania zyrtarisht jashtë BE-së

Britania zyrtarisht jashtë BE-së

Pas 47 vitesh si një nga bashkëthemelueset e Bashkimit Evropian, Mbretëria e Bashkuar la zyrtarisht unionin mbrëmjen e së premtes. Lëvizjet pro dhe kundër largimit...

1235