BE

Vendet evropiane zgjasin karantinën kombëtare

Vendet evropiane zgjasin karantinën kombëtare

Gjermania, Greqia dhe Lituania kanë vendosur zgjatjen e karatinës kombëtare për shkak të numrit të lartë të rasteve të koronavirusit. Gjermania vendosi shtyrjen e karantinës...

18 orë më parë
BE sanksione të reja për Bjellorusinë

BE sanksione të reja për Bjellorusinë

Ministrat e jashtëm të Bashkimit Evropian do të diskutojnë mbi sanksionet e reja kundër Bjellorusisë të enjten, 19 nëntor, tha ministri i jashtëm gjerman Heiko...

1 2 3 33