Berat
2 mësues në Berat infektohen me Covid-19

2 mësues në Berat infektohen me Covid-19

Dy mësues në Berat, njëri në një shkollë 9-vjeçare në Berat dhe një tjetër në fshatin Poshnje në Urë-Vajgurore kanë rezultuar të infektuar me Covid-19....

1 2