Besa Shahini
Shkollat mbyllen deri më 23 mars

Shkollat mbyllen deri më 23 mars

Shkollat në vend do të mbyllen deri më datë 23 mars. Vendimi u morr për të ndaluar përhapjen e virusit në vend. Fëmijët dhe të...

1 2 3 4