biznes
Mbi 19 000 biznese dorëzojnë bilancet online

Mbi 19 000 biznese dorëzojnë bilancet online

Mbi 19 mijë biznese kanë dorëzuar bilancet e tyre online në portalin e-Albania. Ndërto 1535 bilance nuk u pranuan për shkak të parregullsisë në dokumentacion....

Rama kërcënon me gjoba tregtarët spekullantë

Rama kërcënon me gjoba tregtarët spekullantë

Qeveria vendosi sot dënimin me gjobë  deri në mbylljen e aktivitetit për të gjitha bizneset, farmacitë dhe tregtarët, që abuzojnë me çmimet gjatë kësaj periudhe....