Bjellorusi
Atletja bjelloruse kërkon strehim politik në Tokyo

Atletja bjelloruse kërkon strehim politik në Tokyo

Sportisja bjelloruse Krystsina Tsimanouskaya kërkoi strehim politik në Tokio, njoftoi media. Ajo është në kujdesin e autoriteteve japoneze dhe agjencisë së OKB -së për refugjatët,...

1238