Britani
Britania nis vaksinimin e fëmijëve mbi 12 vjeç

Britania nis vaksinimin e fëmijëve mbi 12 vjeç

Britania do të vaksinojë fëmijët e moshës 12 vjeç deri në 15 vjeç kundër Covid-19, kanë vendosur katër zyrtarët kryesorë mjekësorë në Mbretërinë e Bashkuar....

Britania i kthehet jetës normale

Britania i kthehet jetës normale

Qeveria Britanike të hënën hoqi të gjitha kufizimet kundër Covid-19, përfshirë heqjen e maskës në rrugë dhe distancimin social. Të gjitha lokalet e natës do...

1239