Britani
Boris Xhonson del nga reanimacioni

Boris Xhonson del nga reanimacioni

Boris Xhonson, Kryeministri i Britanisë del nga reanimacioni. Por, ai do të vazhdojë të qendrojë në spital. Xhonson, 55 vjeç, u shtrua në spital më...

Ashpërsohen masat ndaluese në Britani

Ashpërsohen masat ndaluese në Britani

Britania ka vendosur zgjatjen dhe ashpërsimin e masave ndaluese edhe për javën e ardhshme. Qeveria pritet të ndalojë qarkullimin me makina në distanca të largëta,...

1 2