Britania e Madhe
Franca hap kufijtë me Britaninë e Madhe

Franca hap kufijtë me Britaninë e Madhe

Franca hapi kufijtë me Britaninë e Madhe këtë të mërkurë, pavarësisht se Komisioni Europian rekomandoi mbylljen e kufijve me të. Të gjithë qytetarë francezë dhe...

123456