Bullgari
Rama vizitë zyrtare në Hungari dhe Bullgari

Rama vizitë zyrtare në Hungari dhe Bullgari

Kryeministri Edi Rama do të zhvillojë një vizitë zyrtare në Hungari dhe Bullgari. Sipas njoftimit, takimi do të mbahet për integrimin europian të vendit. Rama...

123