Censura e medias

Protesta e gazetarëve në foto

Protesta e gazetarëve në foto

Gazetarë, përfaqësues të medias dhe aktivistë për të drejtat e njeriut protestuan dje përpara parlamentit kundër miratimit të dy projektligjeve për median të qeverisë Rama...

12