CNN
Përplaset rrjeti CNN dhe Presidenti Trump

Përplaset rrjeti CNN dhe Presidenti Trump

“Nuk është puna e CNN të përfaqësojë Shtetet e Bashkuara të Amerikës në botë. Është e jotja. Puna jonë është të raportojmë lajmin. #Faktet të...