David McAllister;
McAllister dënon shembjen e Teatrit Kombëtar

McAllister dënon shembjen e Teatrit Kombëtar

David McAllister kritikoi shembjen dhe metodat e përdoruar për shembjen e Teatrit Kombëtar, sot në seancën plenare të Parlamentit Evropian. Ai e quajti atë një...

McAllister fshikullon qeverinë dhe opozitën

McAllister fshikullon qeverinë dhe opozitën

David McAllister, kryetari i Komitetit të Jashtëm në Parlamentin Evropian, i bëri thirrje politikanëve shqiptarë të bashkohen për të çuar përpara drejt BE-së, vendin. Ai...

1 2