Delegacioni i BE-së
Është koha të flasim për ndërkombëtarët

Është koha të flasim për ndërkombëtarët

Demokracia kërkon që llogari t'u kërkohet vetëm përfaqësuesve të zgjedhur me votë, qeverisë e çdo zyrtari që paguhet me para publike. Thënë kjo, është e...

Dy standartet e BE-së për zgjedhjet

Dy standartet e BE-së për zgjedhjet

Komisionerja e BE-së për Drejtësinë dhe Barazinë Gjinore Vera Jourova i ka bërë thirrje partive politike të vendeve anëtare të BE-së të bashkojnë forcta e...

1 2