Delegacioni i BE
Kush mund ta mbajë Edi Ramën në kontroll?

Kush mund ta mbajë Edi Ramën në kontroll?

Pas zgjedhjeve parlamentare të 25 qershorit, Partia Socialiste (PS) mori pushtetin me shumicë të plotë dhe do të formojë qeverinë e vetme - një zhvillim që vendi...

1 2 3