Dhuna ndaj grave
Ku është shoqëria civile?

Ku është shoqëria civile?

Pamjet si ato të përplasjes mes banorëve dhe policisë te Petro Nini ngrejnë pyetje jo vetëm mbi ekzistencën e shtetit të së drejtës, por edhe mbi gjendjen...

Nis fushata kundër dhunës ndaj gruas

Nis fushata kundër dhunës ndaj gruas

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Gruas, organizatat ndërkombëtare në Shqipëri kanë nisur fushatën e ditëve të aktivizmit kundër dhunës me...

Po sikur të ishte vajza juaj?

Po sikur të ishte vajza juaj?

Nuk do të flas se si një grup personazhesh publikë të fuqishëm dhe me ndikim u futën me forcë në stacionin e policisë. Nuk do...

1 2