dhuna
Dy padi për Ardi Veliun

Dy padi për Ardi Veliun

Familja e djalit 15 vjeçar të dhunuar fizikisht nga 4 policë në parkun e Liqenit, më 16 maj, do të padisë Drejtorin e Përgjithshëm të...

Të mos dhunohesh nuk është zgjedhje

Të mos dhunohesh nuk është zgjedhje

S’ka nevojë të jesh feministe që të mos duash apo të denoncosh vrasjen e një gruaje. Për këtë mjafton të jesh njeri dhe dënon vrasjen...