Diaspora
Diaspora peticion për lista të hapura

Diaspora peticion për lista të hapura

Diaspora kërkoi sistem proporcional me lista të hapura dhe mundësinë të votojë në zgjedhjet e ardhshme. Një peticion drejtuar Presidentit Meta, Kryeministrit Rama, Kryetarit të...

12