Ditet e kujteses
Debati për kujtesën përtej Kinostudios

Debati për kujtesën përtej Kinostudios

Çështja e transmetimit të filmave propagandistikë të prodhuar në Kinostudio, përveçse e përfshiu shoqërinë shqiptare në një debat dikotomik (pro dhe kundër, komunistë dhe antikomunistë,...