Donald Lu

Prokurori i Tahirit në ndihmë të Donald Lusë

Prokurori i Tahirit në ndihmë të Donald Lusë

Në një zhvillim, në dukje rutinë, drejtuesi i Prokurorisë së Shkodrës, Anton Martini, u transferua para disa ditësh prokuror në Prokurorinë e Krimeve të Rënda....

Ambasadori Lu i hyn banançe drejtësisë

Ambasadori Lu i hyn banançe drejtësisë

Siç është bërë tashmë zakon në Shqipëri, diplomatët që janë drejt fundit të mandatit, i zbusin zakonet e tyre diplomatike dhe fillojnë të dalin nëpër...

1 2 3 5