Edi Rama

Rilindja sh.p.k.

Rilindja sh.p.k.

Këto kohë e gjithë Shqipëria ka marrë një mësim të madh morali politik nga shkolla politikisht e korruptuar e “rilindjes”. Shqipëria mësoi këto ditë se...

dje, 16:11
Erion Veliaj i plotëson ëndrrat Edi Ramës

Erion Veliaj i plotëson ëndrrat Edi Ramës

Karakteri dhe identiteti i dikurshëm i Tiranës do të humbasë, duke u zëvendësuar apo plotësuar me vizionin dhe shijet e Kryeministrit Edi Rama për qendrën...