Edi Rama
Rregullat e reja të hapjes nga 1 qershori

Rregullat e reja të hapjes nga 1 qershori

Duke nisur nga 1 qershori kufijtë tokësor me vendet fqinje do të hapen për të gjithë shqiptarët e Kosovës, Maqedonisë dhe Malit të Zi pavarësisht...

Basha: Nuk kam marrëveshje me Edi Ramën

Basha: Nuk kam marrëveshje me Edi Ramën

Kryetari i PD-së Basha theksoi se nuk ka marrëveshje me Edi Ramën. Ai akuzoi Ramën si burimin e këtyre thashethemeve me qëllim heqjen e vëmendjes...

1 2 3 4 127