Edi Rama
Si funksionon OSBE-ja – Exit Shpjegon

Si funksionon OSBE-ja – Exit Shpjegon

Shqipëria mori sot presidencën  e Organizatës për Bashkëpunim dhe Siguri (OSBE). Kryeministri Edi Rama tha se Presidenca e Shqipërisë do të kishte synim kryesor mbështetjen...

8 pritshmëritë e Ramës për vitin 2020

8 pritshmëritë e Ramës për vitin 2020

Kryeministri Edi Rama përmblodhi sot të gjitha çështjet që i kanë trazuar qeverisjen dhe që do të kenë vëmendje e tij vitin e ardhshëm. Përmes...

1 2 3 4 5 99