Edi Rama

Rama tall propozimet e Bashës

Rama tall propozimet e Bashës

Pasi kryetari i opozitës Lulzim Basha i drejtoi disa kërkesa ekonomike qeverisë, ka ardhur edhe përgjigjia e Kryeministrit. Ai ka zgjedhur të tallet me këto...

Mbyllen të gjitha parqet në vend

Mbyllen të gjitha parqet në vend

Nga sot ndalohen daljet tek Parku i Liqenit në Tiranë dhe në parqet e tjera në çdo qytetet të vendit. Kjo masë u mor për...

134567113