Edi Rama
Zgjedhjet e Dibrës — 5 gjëra që kuptuam

Zgjedhjet e Dibrës — 5 gjëra që kuptuam

Zgjedhjet për kryetarin e Bashkisë së Dibrës sollën fitore të thellë për PS-në dhe, për shumëkënd, të papritur në këto përmasa. Ndërsa një analizë e...

Miratohet ligji i vetingut

Miratohet ligji i vetingut

Ligji i vetingut u miratua sot në Kuvend vetëm me votat e mazhorancës. Ky ligj rregullon mënyrën se si do të bëhet rivlerësimi i gjyqtarëve...

Vitrina s’bëhet dyqan

Vitrina s’bëhet dyqan

Sikurse të gjithë ata që dinë shkrim e këndim – ose shkrim edhe më mirë se këndim – edhe protagonistët e jetës politike në Tiranë...

1 92 93 94 95 96 99