Edi Rama
Brendi Rama nuk vlen shumë

Brendi Rama nuk vlen shumë

Të enjten, Ministrja e Ekonomisë Milva Ekonomi ishte e ftuar në një diskutim me studentë dhe akademikë të Universitetit Europian të Tiranës. Diskutimi u përqendrua...

1 94 95 96 97 98 105