Ekonomi
Duke mos bërë ekonomi, qeveria po sjell anarki

Duke mos bërë ekonomi, qeveria po sjell anarki

Është data 7 prill 2020. Prej një muaji dyqanet, restorantet, hotelet, kateringu, institucionet private të edukimit, zyrat e konsulencës, klinikat e stomatologjisë, dhe pothuajse të...

1678910