Erion Veliaj
Artistët do të zaptojnë Teatrin Kombëtar

Artistët do të zaptojnë Teatrin Kombëtar

Artistët kanë vendosur të ngrejnë çadra duke filluar nga sot në orën 19:00 në sheshin para Teatrit Kombëtar deri në plotësim të kërkesave të tyre....

Ramën e demaskon Griselda e Elvis Roshit

Ramën e demaskon Griselda e Elvis Roshit

Për të mbrojtur pushtetin e tij nga kritikat e opozitës dhe qytetarëve të tij, kryeministri Edi Rama ka përqafuar tezën se kritikat ndaj tij janë...

Erion Veliaj i plotëson ëndrrat Edi Ramës

Erion Veliaj i plotëson ëndrrat Edi Ramës

Karakteri dhe identiteti i dikurshëm i Tiranës do të humbasë, duke u zëvendësuar apo plotësuar me vizionin dhe shijet e Kryeministrit Edi Rama për qendrën...

Kapitalizmi shqiptar i rikthehet kioskave

Kapitalizmi shqiptar i rikthehet kioskave

Kioska ka qenë model i vërtetë ekonomik i Shqipërisë në gjysmën e parë të vitet 1990-të: në fillim ishin të persekutuarit politikë që u kërkonin...

1 2 3 19