Erion Veliaj
Misioni tejpolitik i Edi Ramës

Misioni tejpolitik i Edi Ramës

Disa nga veçoritë e dizajnit arkitekturor dhe dekorit që karakterizon qytetet janë fasada, ‘nyjat nervore’, mobilimi, ndriçimi dhe trajtimet e veshjeve të mureve, dritareve dhe...

Veliaj sulmon rrugaçërisht Kastriot Çipin

Veliaj sulmon rrugaçërisht Kastriot Çipin

Erion Veliaj sulmoi ashpër, në mënyrë rrugaçërore dhe jashtë çdo lloj standarti etik, duke e përçmuar dhe fyer Kastriot Çipin. Veliaj iu drejtua Çipit me fjalët...

1 2 3 4 27