Erion Veliaj

Bashkia Tiranë do të mbledh vetë plehrat

Bashkia e Tiranës dhe Bashkia e Veronës do të krijojnë një ndërmarrje publike për grumbullimin e menaxhimin e mbetjeve të zonës qendrore të kryeqytetit. Marrëveshja...

Rritet çmimi i biletës së autobuzit

Që nga muaji shkurt, qytetarët e Bashkisë Tiranë do të paguajnë më shumë për biletën e urbanit. Rritja e çmimit nga 30 lekë në 40...

“Dhurata” pa shije për Kryebashkiakun Veliaj

“Dhurata” pa shije për Kryebashkiakun Veliaj

Për t’i uruar 36 vjetorin e ditëlindjes Kryebashkiakut të Tiranës, disa vajza të reja, pjesë e administratës bashkiake e qeveritare, kanë zgjedhur të veshin bluza...

1 28 29 30 31