Erion Veliaj
Më parë ligji, pastaj diskutimet

Më parë ligji, pastaj diskutimet

Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj kishte kërkuar që të zhvillonte një takim me përfaqësues të qytetarve që kundërshtojnë ndërtimin e këndit të lojrave, tek Parku...

Erion Veliaj: para dhe pas fushatës – Pa koment

Qershor 2015 - Erion Veliaj gjatë fushatës për kryebashkiak: Shkurt 2016 - Erion Veliaj, tashmë kryebashkiak, ndërsa qytetarët kërkojnë të merren në konsideratë prej tij:  

Fillojnë ndërtimet në parkun e liqenit

Fillojnë ndërtimet në parkun e liqenit

Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj ka urdhëruar fillimin e punimeve për këndin e debatuar të lojrave në territorin e parkut kombëtar të liqenit. Dje, në...

1 36 37 38 39 40 42