Erion Veliaj
Erion Veliaj si parashikues moti – Pa Koment

Erion Veliaj si parashikues moti – Pa Koment

Erion Veliaj, 22 nëntor 2015: “Javë shirash në Tiranë, të gjitha brigadat në terren! Telefononi 128 në raste emergjencash ose 0800-0888 nga nr fiks. Evitoni...

PD do të padisë Erion Veliajn në Prokurori

Partia Demokratike bëri të ditur dje se do të kallzojë në Prokurori kryetarin e Bashkisë Erion Veliaj për shkelje të ligjit gjatë miratimit të vendimeve...

Bashkia Tiranë do të mbledh vetë plehrat

Bashkia e Tiranës dhe Bashkia e Veronës do të krijojnë një ndërmarrje publike për grumbullimin e menaxhimin e mbetjeve të zonës qendrore të kryeqytetit. Marrëveshja...

Rritet çmimi i biletës së autobuzit

Që nga muaji shkurt, qytetarët e Bashkisë Tiranë do të paguajnë më shumë për biletën e urbanit. Rritja e çmimit nga 30 lekë në 40...

1 38 39 40 41 42