Erion Veliaj
“Dhurata” pa shije për Kryebashkiakun Veliaj

“Dhurata” pa shije për Kryebashkiakun Veliaj

Për t’i uruar 36 vjetorin e ditëlindjes Kryebashkiakut të Tiranës, disa vajza të reja, pjesë e administratës bashkiake e qeveritare, kanë zgjedhur të veshin bluza...

Erion Veliaj: Një urinim kushton 200 dollarë

Erion Veliaj: Një urinim kushton 200 dollarë

Në një tentativë qesharake për të diskredituar protestën e opozitës dhe për të treguar shqetësimin e tij të veçantë për interesin publik, Kryetari i Bashkisë...

1 39 40 41 42