EURALIS
Të gjitha pushtetet për Kryeministrin!

Të gjitha pushtetet për Kryeministrin!

Frika për pushtetin, nxitimi për të mbrojtur karrigen, por edhe presioni i njerëzve të afërt për të mbajtur me çdo kusht pushtetin dhe privilegjet që...