Facebook
Facebook ndalon publikimin e lajmeve në Australi

Facebook ndalon publikimin e lajmeve në Australi

Facebooku lajmëroi të mërkurën se do të ndalojë publikimin e lajmeve nga përdoruesit dhe agjensitë e lajmeve në Australi. Kryeministri Australian Scott Morrison i quajti...

Facebook emëron përfaqësues në Turqi

Facebook emëron përfaqësues në Turqi

Facebook tha të hënën se ka filluar procesin e emërimit të një përfaqësuesi në Turqi në përputhje me një ligj të ri të mediave sociale...

1 2