Facebook
Facebook do t’i paguajë €106 milion Francës

Facebook do t’i paguajë €106 milion Francës

Facebook do t’i paguajë 106 milion euro në taksa dhe gjoba qeverisë franceze, raporton Politico.eu "[Facebook] arriti një marrëveshje me autoritetet tatimore për vitet 2009-2018,...

12345