Fatmir Xhafaj

Joseph Daul kërkon largimin e Fatmir Xhafajt

Joseph Daul kërkon largimin e Fatmir Xhafajt

Joseph Daul, Presidenti i Partisë Popullore Europiane ka kërkuar largimin e Fatmir Xhafajt nga Ministër i Brendshëm. Gjatë mbledhjes së Asamblesë Politike të Partisë Popullore...

O Tortugën, o Europën!

O Tortugën, o Europën!

Diçka paradoksale duket se u ka shpëtuar  analizave të gazetarëve dhe komentuesve publikë që rreshtohen në dy anë që përballen me njëra-tjetrën, pro dhe kundra...

Rilindja sh.p.k.

Rilindja sh.p.k.

Këto kohë e gjithë Shqipëria ka marrë një mësim të madh morali politik nga shkolla politikisht e korruptuar e “rilindjes”. Shqipëria mësoi këto ditë se...

1 2 3 4 5 9