Fatmir Xhafaj
Mallkimi i Rilindjes mbi Fatmir Xhafën

Mallkimi i Rilindjes mbi Fatmir Xhafën

Fatmir Xhafaj ishte i vetmi socialist i tabanit në qeveritë e Rilindjes. Mes oltave, ogertave, etildave, senidave, damianëve, saimirëve e ditmirëve, Xhafaj qe i pari...

PD proteston, kërkon dorëheqjen e ministrit Xhafaj

PD proteston, kërkon dorëheqjen e ministrit Xhafaj

Partia Demokratike kërkoi sot dorëheqjen e ministrit Xhafaj, duke protestuar përpara Ministrisë së Brendshme. Qindra mbështetës të opozitës, mes tyre dhe të rinj, kërkuan largimin...

1 2 3 4 5 6 9