Fermere

PD paraqet programin ekonomik për fermerët

PD paraqet programin ekonomik për fermerët

Partia Demokratike (PD) ka shpalosur programin e saj ekonomik për bujqësinë. Këshilltari ekonomik i PD-së Dorian Teliti tha të dielën se plani i PD-së përfshin:...

Prioriteti i PD-së do të jetë bujqësia

Prioriteti i PD-së do të jetë bujqësia

“Prioritet absolut për qeverisjen e ardhshme do të jetë mbështetja totale e sektorit të prodhimit rural, bujqësi, blegtori dhe sektorë të tjerë, siç është dhe...