FMN
Raporti i FMN: shqetësimet dhe gjetjet kryesore

Raporti i FMN: shqetësimet dhe gjetjet kryesore

FMN ka publikuar raportin e radhës mbi ekonominë shqiptare. Gjetjet kryesore të raportit janë: Gjenda e financave publike shqiptare, e rënduar pas pandemisë dhe tërmetit, ishte...

1235