Fundjave

Tirana pa ujë në fundjavë

Tirana pa ujë në fundjavë

Në 6 dhe 7 qershor i gjithë qyteti i Tiranës do të jetë pa ujë. Zëvendës drejtoresha e Ujesjellësit Tiranë, Evis Gjebrea lajmëroi kryerjen e...