Gazetaret
Gazetarët e mafias

Gazetarët e mafias

Gazetarët e mafias e shohin përballjen ndërmjet të Mirës dhe të Keqes si një ndeshje futbolli. Nuk ka asgjë nga gazetari si rojtar i të...

Udhëtim në Krishtlindje

Udhëtim në Krishtlindje

Në vendin tonë 2018-ta ishte viti i sulmeve, kërcenimeve ndaj gazetarëve dhe lirisë së shprehjes. Sipas Unionit të Gazetarëve të Shqipërisë (UGSH) më shumë se...

1 2