Gazetaret
Udhëtim në Krishtlindje

Udhëtim në Krishtlindje

Në vendin tonë 2018-ta ishte viti i sulmeve, kërcenimeve ndaj gazetarëve dhe lirisë së shprehjes. Sipas Unionit të Gazetarëve të Shqipërisë (UGSH) më shumë se...

12