Gent Cakaj
Rinisin shërbimet konsullore

Rinisin shërbimet konsullore

Më 11 maj nisi puna e legalizimeve pranë shërbimeve konsullore në Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme. Njoftimin e bëri Zëvendësministri i Jashtëm Gent...

Cilat ambasada rifillojnë punën?

Cilat ambasada rifillojnë punën?

Ditën e hënë rifilluan shërbimet konsullore në ambasadat shqiptare në Bruksel, Mynih dhe Selanik. Lajmin e bëri të ditur Ministri i Jashtëm Gent Cakaj. Në...

1 2 3