Gjermani
Turqia larg Evropës dhe BE-së

Turqia larg Evropës dhe BE-së

Pas grushtit të shtetit në Turqi më 15 korrik, pas vendosjes së tankeve në urën e Bosforit, një atmosferë e çuditshme ndjehej në Stamboll: tanket...

Evropa refuzon azilkërkuesit shqiptarë

Evropa refuzon azilkërkuesit shqiptarë

Megjithëse vendet evropiane kanë pranuar 710 mijë azilkërkues gjatë vitit 2016, nga azilkërkuesit shqiptarë vetëm 3,1 për qind janë pranuar. Kështu raporton Eurostat në një...

1 2