Gjykata e Durrësit
Mbyllet gjykata e Durrësit deri në 16 nentor

Mbyllet gjykata e Durrësit deri në 16 nentor

Gjykata e Durrësit u mbyll të mërkurën për 11 ditë për shkak të infektimit me koronavirus të disa gjykatësve dhe punonjësve. Sipas njoftimit të gjykatës...

Covid-19 mbyll gjykatën e Durrësit

Covid-19 mbyll gjykatën e Durrësit

Gjykata e Durrësit është mbyllur të mërkurën pas infektimit të dy gjyqtarëve me koronavirus. Nuk dihet ende deri kur do të jetë e mbyllur kjo...