Greve Urie

Qeveria harron naftëtarët në grevë urie

Qeveria harron naftëtarët në grevë urie

Teksa naftëtarët kanë hyrë në ditën e 14 të grevës, gjendja e tyre shëndetësore u përkeqësua ndjeshëm. Deri më tani, 3 prej tyre u dërguan...

Përshkallëzohet greva në Zharrës

Përshkallëzohet greva në Zharrës

Banorët e Zharrësës bllokuan mbrëmë aksin rrugorë Fier- Berat, por policia ndërhyri duke zhbllokuar rrugën dhe nisi procedim penal për dy të rinjtë që i...

Prokuroria nis hetimin për Bankers Petroleum

Prokuroria nis hetimin për Bankers Petroleum

Gazeta Panorama njofton se Prokuroria e Përgjithshme pak javë më parë ka nisur hetimet për kompaninë Bankers Petroleum në lidhje me lëkundjet e tokës në...